Huidverbetering & Therapeutische behandelingen


Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces ondermijnd en vertraagd.

Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen.

Cenzaa heeft een aantal speciaal behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken. Deze optimaliseren het vernieuwingsproces van uw huid en geven haar een enorme energieboost. Wanneer uw huid tijdens dit proces wekelijks wordt behandeld, maken de gevormde huidcellen maximaal gebruik van de effectieve werkstoffen.Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren en innovatieve high-tech formules, wordt uw huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwt en u in een record tempo huidverbetering ziet.

Naast de dagelijkse verzorging heeft iedere huid behoefte aan een verkwikkende kuurbehandeling met selecte werkstofcomplexen. Hierdoor verbetert niet alleen uw huidconditie, maar u zult versteld staan hoe lang u kunt genieten van een gezonde, stevige en vitale huid!


De kracht van fruitzuren


Jarenlange blootstelling aan de zon en de natuurlijke veroudering vertragen het vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen. Het resultaat is een huidtextuur met lijnen, rimpels, droogte, acne, en de bruine vlekken van hyperpigmentatie. Deze huidproblemen zijn te behandelen met fruitzuurpeelingen. Naast de intensieve Glycol peeling heeft Cenzaa een milde peeling die zelfs geschikt is voor de gevoelige, donkere en Rosacea huid. Oneffenheden verwijderen en de huidconditie verbetert. De huid wordt verfrist en vernieuwd!


FRUITZUREN ZIJN NIET MEER WEG TE DENKEN IN DE COSMETICAWERELD. EEN GOEDE FRUITZUUR KAN EEN WAAR WONDER VOOR JE HUID BETEKENEN.


FRUITZUREN ZIJN NIET MEER WEG TE DENKEN IN DE COSMETICAWERELD. EEN GOEDE FRUITZUUR KAN EEN WAAR WONDER VOOR JE HUID BETEKENEN.

Wat doen fruitzuren?

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere, gezondere cellen. Fruitzuren dringen diep door in de huid en stimuleren de celverniewing. Tevens zorgt dit ingredient ervoor dat de huid vocht langer vast houdt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur, niacinamide, appelzuur, wijnsteenzuur en salicylzuur. Hoe kleiner de molecuul, des te dieper deze de huid in gaat. Glycolzuur heeft het kleinste molecuul waardoor deze ook het diepst in de huid doordringt.

Naast de behandelingen in de salon is een ondersteunende thuisbehandeling met een lager percenatage fruitzuren noodzakelijk. De illuminating skinpeel 5% en 10% van Cenzaa en de illumating mist zijn zeer geschikt voor de langdurige behandeling van de huid met fruitzuren.

ENERGY BOOTCAMP € 245,00 incl intake gesprek en met gratis energetic power twv € 55,65

Kuur van 4 behandelingen


Tijdens de Energy Bootcamp behandeling wordt er gebruik gemaakt van een bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit, het creeëren van volume, het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. De bindweefselmassage zal frequent moeten worden uitgevoerd om daadwerkelijk huidverbetering te kunnen genereren. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.


BOTULINE SHOCK THERAPY € 120,00

De botuline shock therapy is een unieke behandeling met een natuurlijke mini-facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering. De combinatie van de botuline beauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creeért een uiterst liftend effect!

Tip : Reserveer deze behandeling voor een feestje of voor de feestdagen om er stralend uit te zien


SAY GOODBYE TO WRINKLES

Benieuwd naar uw before and after?

Vertoont uw huid fijne lijntjes en rimpeltjes? Met de Cenzaa say to te wrinkles kuurbehandeling ziet u direct resultaat!


Deze kuur behandeling is de bron van verjonging. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen. Een hele mooie combinatie met de bindweefselmassage!


Deze behandeling is los te boeken voor € 95,00

Kuurbehandeling 6 behandelingen € 499,00 incl intake gesprek met daarbij een gratis Age Reduce box t.w.v € 67,50


Upgrade


Botuline look masq € 20,00

Ampul € 10,00

Hyaluron therapy € 7,95

Eye contour masq € 12,50

Decolleté aha contouring masq € 25,00