info@deontspanning.com

lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen


Lichaamsmassage

Een massage is goed voor lichaam en geest. Het brengt je lichaam en geest volledig tot rust.


Ontspanningsmassage 60 min € 55,00

Hot stone massage 60 min € 60,00

Voetreflex massage 60 min € 45,00

Lichaamspakkingen

De lichaamspakkingen worden uitgevoerd op de Luxe Spa tafel. De stoffen van de pakkingen dringen dieper in de huid. De warmte draagd bij aan een heerlijk gevoel van welbehagen en maakt de totaalbelevenis van lichaamspakkingen compleet en intensiever.


Een extra luxe bij elke behandeling.Incl een voetenbad , lichaamscrub en naverzorging speciaal voor uw huid afgestemd.


Na elke behandeling,heeft u nog lekker de tijd om te relaxen en te genieten van verse kruidenthee die tevens werkt om de afvalstoffen te laten afvoeren.


Cenzaa sweet pakking van 90 min € 100,00

De warme Sweet pakking zal de spierspanning verlagen waardoor er een diepe ontspanning ontstaat welke harmoniserende werking heeft op lichaam en geest.

Cenzaa calming pakking van 90 min € 100,00
De warme calming pakking zal spanning, depressie, slapenloosheid en stress omzetten in een ontspannen moment. Deze rustgevende reis naar het verre Oosten brengt hem/haar weer in natuurlijke balans.

Cenzaa energetic pakking van 90 min € 100,00
De warme energetic pakking zal op natuurlijke wijze de doorbloeding stimuleren en geeft weer kracht en energie. U wordt uitgenodigd mee te reizen naar deze ver gelegen oases.

Cenzaa rebalancing pakking van 90 min € 100,00
De warme rebalancing pakking zal de afvoer van afvalstoffen stimuleren en zorgdragen voor een ontgiftende werking, versterkt de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand.
Bodyscrub

Door de natuurlijke zoutkristallen en de zachte massage bewegingen over de huid wordt de huid op milde wijze gepolijst. Ervaar deze energieke mineralen en laat de huid weer glanzen van vitaliteit en zorgt voor de ware wellness beleving.

Sweet Himalaya bodyscrub van 40 min € 45,00
Sweet himalaya werkt verzachtend en harmoniserend voor de huid.

Energetic Himalaya bodyscrub van 40 min € 45,00
De Energetic Himalaya laat de last van het dagelijks leven even verdwijnen. Tegelijkertijd word de huid intensief gestimuleerd door deze traditionele reiniging.

Calming Himalaya bodyscrub van 40 min € 45,00
Door de kalmerende eigenschappen en fascinerende geur inspireert Calming Himalaya de zintuigen en laat de huid betoverend zacht aanvoelen.

Rebalancering Himalaya bodyscrub van 40 min € 45,00
Uit traditionele oosterse wetenschap blijkt dat baden en scrubben een zeer effectieve manier is om de energiestroom in het lichaam te stimuleren en afvalstoffen te verwijderen.